A Barbancourt 15 Réserve du Domaine a márka felső polcos tétele, ami szelídebb oldalát mutatja meg a haiti cukornádpárlatoknak.
St. Lucia Distillers 1931 No. 3
Korrekt rum a St. Lucia Distillers 1931 No. 3. A lepárló összes berendezése játszik ebben a szimfóniában és gyönyörűen szólnak.
Velier Cambridge 2010
A Velier Cambridge palackozása újabb időutazás Luca Gargano jóvoltából a rum rajongóinak.
Up Spirits Club TDL 2009 members selection
Az Up Spirits Club TDL 2009 jól hozza a trinidadi rumok fűszeres és a piszkos jellegét. Jó ár-érték arányú, komoly rum.
Foursquare ECS csokor és egy ráadás
A Foursquare ECS rumok olyan kiváló rumélményt adnak, amit mások nem tudnak. Elegáns, komplex blendek, a tiszta és őszinte kézműves rum mintapéldái.
Swell de Spirits Mexican Rum
A Swell de Spirits Mexican Rum tökéletes példája az országra jellemző kisüzemi rum lepárlásnak és a palackozókkal történő kísérleti együttműködésnek.
Budapest rumtérképe: Seven Cocktail Bar
Vendégként tehát minden adott, hogy ne csak jól szórakozz a Seven Cocktail Barban, de egy kicsit tanulhass is arról, ami a poharadban van.
Kōloa Kaua’i Reserve
A Kaua’i Reserve a Kōloa signature sipping tétele, így fontosnak tartottam, hogy megkóstoljam. A helyi versenytársak hasonlót sem készítenek.
Flor de Caña 25
Nicaragua tápanyagban gazdag, vulkáni talaja tökéletesen alkalmas a cukornád termesztésére, amiből cukor és végtelen melasz alapú rum készül.
Stade’s Jaws
Izgalmas a Jaws, rengeteg minden debütál benne: először jött a Stade’s Európába, először kóstolhatunk magas észtertartalmú rumot Barbadosról és először jár W.I.R.D. rum a blogon.